Canto

9

DURATA/FRECVENȚA

12 luni, 14 ore pe săptămână

9

LIMITA DE VÂRSTĂ

16 ani

PROFESORI

Dana Dorian – Fondator Compania de Artişti şi Profesor de canto, teorie muzicală şi improvizaţie teatrală
Alexandru Constantin – Profesor în arta vorbirii
Andrei Tudor – Profesor Doctor improvizaţie muzicală şi compoziţie
Bogdan Boantă – Coregraf şi dansator
Claudiu Silitra – Introducere în lumea digitală a sunetului şi editare muzicală
Vlad Constantin – Noţiuni de mişcare şi ritm
George Popa – Orchestraţie şi producţie muzicală

TARIF

700 lei/lună

Pentru a da startul carierei tale ca artist vocal, îţi punem la dispoziţie Promoţia de canto. Un curs de un an de zile, Promoţia implică training-uri extensive şi oportunităţi de dezvoltare vocală, umană şi psihică pentru toate nivelurile de performanţă.

Înscrierile pentru ediţia 2017-2018 s-au încheiat. Felicitări tuturor participanţilor! Dacă vrei să afli tot ce te aşteaptă în ediţia următoare, vizitează pagina noastră dedicată.

9

DURATA/FRECVENȚA

6 luni, 2 ore pe săptămână

9

LIMITA DE VÂRSTĂ

Pentru fete – 14 ani
Pentru băieți – 16 ani

PROFESORI

Veronica Anghel – Profesor asistent de canto
Daria Corbu-Highley – Profesor asistent de canto
Ionuţ Vâlcu – Profesor asistent de canto
Alina Dincă – Profesor asistent de canto
Andra Olteanu – Profesor asistent de canto

TARIF

650 lei/lună

Modulul Privat Începători este pentru cei care vor să înveţe să cânte de plăcere sau profesional, dar si pentru cei care au experienţă cu lecții de canto. Scopul modulului este de a oferi o bază concretă în tehnica şi performanţa vocală, astfel contribuind la creşterea încrederii în tine printr-o abordare practică.

Timp de două ore pe săptămână, vei face cunoştinţă cu tehnicile vocale de bază, precum respiraţia şi clasificarea emisiilor vocale, te vei delecta cu improvizaţie teatrală şi vei vedea cum înveţi sa cânţi jucându-te. Mai mult, punem accent şi pe dezvoltarea dicţiei, pentru a te ajuta să te exprimi coerent în timp ce cânţi şi în comunicarea cu cei din jur.

Odată pe lună, vei avea posibilitatea de a intra într-un workshop, care include improvizaţie teatrală şi jocuri scenice. Astfel, îţi vei cunoaşte mai bine vocea şi tot ce poate face ea, te vei juca cu sunete şi vei compune piese. Bineînţeles, orice interpretare e nelipsită de o prezentă impunătoare, iar lecţiile de mişcare scenică te încurajează sa prinzi încredere în tine şi sa cânţi cu atitudine.

Dacă ţi-a plăcut Modulul Privat Începători, dupa absolvire îţi poti duce vocea la nivelul umător, încercând Modulul Privat Avansaţi.

9

DURATA/FRECVENȚA

6 luni, 2 ore pe săptămână

9

LIMITA DE VÂRSTĂ

Pentru fete – 14 ani
Pentru băieți – 16 ani

PROFESORI

Dana Dorian – Fondator Compania de Artişti şi Profesor de canto, teorie muzicală şi improvizaţie teatrală
Cristina Stroe – Profesor asistent de canto
Loredana Căvăşdan – Profesor asistent de canto

TARIF

650 lei/lună

Modulul Privat Avansaţi este pentru cei care au terminat Modulul de Începători sau pentru cei care au experienţă cu lecţii de canto. Acest modul îţi permite să îţi dezvolţi tehnica vocală, dar principalul focus este originalitatea.

Timp de două ore pe săptămână, vei invăta sa îţi alcătuieşti propriul repertoriu în funcţie de evenimentul la care participi. La finalul cursului, vei avea ocazia de a lucra la, şi de a înregistra, o piesă solo. Scopul aici este dezvoltarea unui demo scurt de înregistrare pentru a reflecta tehnica şi stilul tău vocal.

O dată pe lună, vei participa la workshop-uri care au în vedere pregătirea ta profesională, ca să poţi face faţă imprevizibilului pe scenă şi în business. De asemenea, vei lucra cu stilişti, care te vor ţine la curent cu ultimele trenduri şi cum să le adaptezi stilului tău.

La finalul modulului, îţi vei susţine propriul spectacol de interpretare live, unde îţi poți invita familia şi prietenii. Experienţa este esenţială încheierii cursului de canto, permiţându-ţi să îţi analizezi evoluţia.

9

DURATA/FRECVENȚA

12 luni, 3 ore pe săptămână

9

PENTRU CINE ESTE CANTO KIDS?

Pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani

PROFESORI

Monica Măciuceanu – Profesor Canto Kids

TARIF

690 lei/lună

Ai observat că muzica ocupă cel mai mult din timpul copilului tău? Canto Kids este un curs de canto distractiv, energic, informativ și ocazia celui mic să își dezvolte pasiunea pentru muzică.

Acest modul este pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, iar Compania De Artiști este locul unde cel mic învață să emită corect sunetele si să îsi dezvolte încrederea în sine. Si pentru că buna-dispoziție este esențială pentru a învăța lucruri noi, toate lecțiile au la bază joaca.

Descoperă toate detaliile despre modulul Canto Kids, pe pagina noastră dedicată.

Share This