Despre Compania de Artisti

Despre noi

Compania de Artişti este una dintre cele mai creative şcoli de muzică din România, cu specializări precum muzică vocală, muzică instrumentală, improvizaţie muzicală, mişcare scenică, teorie muzicală, improvizaţie teatrală, gestionarea relaţiei cu presa şi management artistic. Ne adresăm tinerilor talentaţi, indiferent de pregătirea academică sau profesională.

Compania De Artişti este una dintre cele mai creative şcoli de muzică din România, cu specializări precum muzică vocală, muzică instrumentală, improvizaţie muzicală şi management artistic.

De ce Compania de Artişti?

Fie că vrei să deprinzi aptitudini muzicale noi, să îţi dezvolţi încrederea în tine ca artist sau să te simţi bine, Compania de Artişti are un curs pentru tine – şi nu vei fi nevoit să sari peste programul de lucru pentru a participa. Toate cursurile Companiei sunt concepute în jurul programului şi stilului tău de viaţă.

R

Pentru toată lumea

Îţi oferim un mix de educaţie profesională, experienţă practică şi interpretări live. Fie că eşti începător timid sau interpret profesionist, eşti sigur să găseşti un curs drag ţie şi care să ţi se potrivească.

R

Flexibilitate

Oferim program atât în weekend, cât şi în cursul săptămânii, ca tu să nu fi nevoit sa sari peste programul de muncă sau să chiuleşti de la şcoală.

R

Locaţie centrală

Dai de noi uşor – ne aflăm în Sectorul 1, Bucureşti, la 5 minute distanţă de metroul Grivita.

R

Profesori cunoscuţi

Profesorii sunt personalităţi cunoscute in industra muzicală şi in showbiz, de la evenimente precum Vocea României si X Factor, până la scenele Galelor Music Awards.

Echipa Compania de Artisti

Echipa

Îţi punem la dispoziţie cei mai buni profesori şi antrenori de muzică, imagine, mişcare scenică şi improvizaţie teatrală din România. Iată cu cine vei lucra!

Dana Dorian

Profesor de canto, teorie muzicală şi improvizaţie teatrală

A inițiat o metodă unică de dezvoltare vocală și emoțională pe care o aplică de peste 15 ani, cu succese vizibile și recunoscute. A studiat pianul de la vârsta de 6 ani, apoi toate stilurile vocale de interpretare (pop, jazz, canto clasic), trecând prin mâinile mai multor profesori (Mihaela Runceanu, Ionel Tudor, Bianca Ionescu, Iulian Baiasu, Marius Pop, Aurel Mustatea). De la profesorul de teatru Ion Cojar a inteles ca joaca asumata este cel mai bun mod de a invata; asa ca, alaturi de Dana, vei incepe sa canti distrandu-te. Are un simt al umorului caracteristic, asadar, cand vei lucra fara sa simti cum trece timpul, cand te vei tine de burta de ras.

Andrei Tudor

Lector Universitar, Doctor în compoziţie şi Profesor de improvizaţie muzicală

Cu un palmares de necontestat și absolut impresionant, Andrei Tudor s-a alăturat echipei Companiei de Artiști, susținând două dintre cele mai frumoase și generoase cursuri: improvizație și compoziție muzicală. Descoperitor de talente, Andrei și-a oferit multe dintre piesele sale debutanților în ale căror potențiale a crezut. Are o rabdare iesita din comun si gaseste in permanenta modalitati noi si originale de a te ajuta sa intelegi muzica. Printr-un simt al umorului subtil si o personalitate calda, Andrei este genul de persoana de care esti in permanenta absorbit, indiferent de dispozitia in care esti.

Bogdan Boantă

Profesor de dans şi mişcare scenică

Vesnic zambitor, energic si in permanenta pozitiv, Bogdan Boanta te ajuta sa intelegi muzica din punctul de vedere al miscarii. Sigur il cunosti ca dansator si coregraf din emisiuni ca “Romanii Au Talent” si “Dansez Pentru Tine”. Scopul lui la Companie este sa te ajute sa iti dezvolti miscarea scenica, ritmul si prezenta prin dans.

Alexandru Constantin

Profesor în arta vorbirii şi managementul în relaţia cu presa

Alexandru Constantin este jurnalist, prezentator TV, moderator şi producător TV. În cadrul Companiei de Artişti, aduce peste 10 ani de experientă în imagine şi arta vorbirii. O personalitate calda, Alexandru vede tot ce e mai bun la tine si te ajuta sa te pui in valoare atat pe scena, cat si in relatia cu presa.

Vlad Constantin

Profesor asistent de mişcare scenică

Înainte de a fi unul dintre primii absolvenți ai Companiei (2006), Vlad a fost crescut în spiritul disciplinei sportive, iar performanțele lui sunt pe cât de impresionante, pe atât de diverse: vicecampion mondial și triplu campion național la kata și dansator profesionist salsa. Este prieten la cataramă cu umorul și performanța, iar în timpul liber scrie texte și muzică rock.

Claudiu Silitră

Introducere în lumea digitală a sunetului și editare muzicală

Producător, Art Director și Graphic Designer, Claudiu este omul nostru bun la toate. A intrat în muzică din joacă. Treptat, a ajuns să reprezinte România în etapele finale la Imagine Music Festival, să intre în echipa lui Moga la Vocea României și să participe la competiții pe care nici nu avem loc să le înșirăm. Când a terminat Promoția C14, a ajuns să fie sprijinul nostru principal pentru tot ce ține de digital: editare de sunet, montaj video, design grafic și producție muzicală. De aceea, cu el explorezi posibilitățile nelimitate ale sunetului în mediul digital.

Loredana Căvășdan

Profesor asistent de canto

După participarea la competiții precum Faimoșii, Megastar și Vocea României, Loredana a început să lucreze cot la cot cu Marius Moga în calitate de compozitor și textier. Timpul petrecut în Promoția C12 a ajutat-o să își pună bazele unei tehnici vocale naturale; drept urmare, acum este fericită să spună că poate cânta fără niciun obstacol. Cu o poftă de viață și o energie molipsitoare, cursurile cu Loredana sunt ocazia cu care devii cea mai bună variantă a ta.

Daria Corbu Highley

Profesor asistent de canto

După ce a trecut prin toate școlile de muzică posibile, Daria a absolvit Promoția C9 și a învățat un stil pedagogic bazat pe joacă și relaxare. Recrutată de Dan Teodorescu pentru concertul aniversar TAXI de 15 ani de la Sala Palatului (2014), a rămas de atunci în formula de bază a trupei. Cu ea, înveți să emiți punctual sunetele și descoperi de ce ai ales drumul muzicii de la bun început.

Alina Dincă

Profesor asistent de canto

O recunosti inca din primul sezon de la Vocea Romaniei, din postura de co-antrenor din echipa lui Smiley. Alina este absolventa primei Promotii a Companiei, eveniment ce a lansat-o in cariera de cantaret profesionist. Alaturi de ea, vei invata sa canti o viata intreaga fara disconfort.

Veronica Anghel

Profesor asistent de canto

Absolventă de Teologie, crede că Dumnezeu preferă, în egală măsură, muzica și sufletele de copii. Cea mai vesele prezenta de la Companie, Vera este un pedagog pe care nu ai cum sa nu-l iubești încă de la prima întâlnire. Îi place să găsească soluții la orice fel de problemă, iar în timpul liber… ascultă muzică și vindecă suflete rănite.

Andra Olteanu

Profesor asistent de canto

Înconjurată de muzică toată viața ei, Andra Olteanu a început să studieze pianul încă de la grădiniță. Cu toate acestea, visul ei a fost mereu să învețe să cânte fără efort. În Promoția C11, și-a descoperit personalitatea muzicală, și-a dezvoltat o tehnică corectă și a învățat că fericirea vine făcând ceea ce îți place și făcând acel lucru bine. Alături de ea, redescoperi bucuria de a cânta, lucrând totul de la tehnică, la un repertoriu foarte variat.

Ionuț Vâlcu

Profesor asistent de canto

În Promoția C2, Ionuț a ajuns cunoscut ca cel care făcea naveta Focșani – București weekend de weekend, pe trei covrigi și o apă plată. Cântă și dansează de când se știe și odată intrat în Companie, și-a dat seama că are și talente de compozitor și textier. Este membru al trupei Vis, căreia i se alătură pe scenă atât cu vocea, cât și cu chitara și la percuție. La curs cu el, uiți de școală, serviciu și problemele de acasă și pleci cu mai multă energie și voie bună decât ai crezut că ești în stare.

Monica Măciuceanu

Profesor Canto Kids

Prezentă la cele mai mari festivaluri de muzică pentru copii și adolescenți din România, Monica predă canto și mișcare scenică pentru copii încă din 2008. Și pentru că stilul ei pedagogic se încadrează perfect în valorile Companiei (joacă, bună-dispoziție și pasiune pentru muzică) ne-am unit forțele și am creat modulul Canto Kids. Alături de ea, copilul tău învață să emită corect sunetele, să interpreteze cu atitudine, să lucreze în echipă și să își controleze emoțiile.

Share This