Canto

9

Modulul Privat Avansați

6 luni, 2 ore pe săptămână

Limită de vârstă

Pentru fete – 14 ani
Pentru băieți – 16 ani

PROFESORI

Dana Dorian – Fondator Compania de Artişti şi Profesor de canto, teorie muzicală şi improvizaţie teatrală
Loredana Căvăşdan – Profesor asistent de canto

Tarif

650 lei/lună, 2 ore pe săptămână

Modulul Privat Avansaţi este pentru cei care au terminat Modulul de Începători sau pentru cei care au experienţă cu lecţii de canto. Acest modul îţi permite să îţi dezvolţi tehnica vocală, dar principalul focus este originalitatea.

Timp de două ore pe săptămână, vei invăta sa îţi alcătuieşti propriul repertoriu în funcţie de evenimentul la care participi. La finalul cursului, vei avea ocazia de a lucra la, şi de a înregistra, o piesă solo. Scopul aici este dezvoltarea unui demo scurt de înregistrare pentru a reflecta tehnica şi stilul tău vocal.

O dată pe lună, vei participa la workshop-uri care au în vedere pregătirea ta profesională, ca să poţi face faţă imprevizibilului pe scenă şi în business. De asemenea, vei lucra cu stilişti, care te vor ţine la curent cu ultimele trenduri şi cum să le adaptezi stilului tău.

La finalul modulului, îţi vei susţine propriul spectacol de interpretare live, unde îţi poți invita familia şi prietenii. Experienţa este esenţială încheierii cursului de canto, permiţându-ţi să îţi analizezi evoluţia.