Canto

9

Modulul Privat Începători

6 luni, 2 ore pe săptămână

Limită de vârstă

Pentru fete – 14 ani
Pentru băieți – 16 ani

PROFESORI

Veronica Anghel – Profesor asistent de canto
Daria Corbu-Highley – Profesor asistent de canto
Ionuţ Vâlcu – Profesor asistent de canto
Alina Dincă – Profesor asistent de canto
Andra Olteanu – Profesor asistent de canto

Tarif

650 lei/lună, 2 ore pe săptămână

Modulul Privat Începători este pentru cei care vor să înveţe să cânte de plăcere sau profesional, dar si pentru cei care au experienţă cu lecții de canto. Scopul modulului este de a oferi o bază concretă în tehnica şi performanţa vocală, astfel contribuind la creşterea încrederii în tine printr-o abordare practică.

Timp de două ore pe săptămână, vei face cunoştinţă cu tehnicile vocale de bază, precum respiraţia şi clasificarea emisiilor vocale, te vei delecta cu improvizaţie teatrală şi vei vedea cum înveţi sa cânţi jucându-te. Mai mult, punem accent şi pe dezvoltarea dicţiei, pentru a te ajuta să te exprimi coerent în timp ce cânţi şi în comunicarea cu cei din jur.

Odată pe lună, vei avea posibilitatea de a intra într-un workshop, care include improvizaţie teatrală şi jocuri scenice. Astfel, îţi vei cunoaşte mai bine vocea şi tot ce poate face ea, te vei juca cu sunete şi vei compune piese. Bineînţeles, orice interpretare e nelipsită de o prezentă impunătoare, iar lecţiile de mişcare scenică te încurajează sa prinzi încredere în tine şi sa cânţi cu atitudine.

Dacă ţi-a plăcut Modulul Privat Începători, dupa absolvire îţi poti duce vocea la nivelul umător, încercând Modulul Privat Avansaţi.